MA-VRIJDAG: 09:00 - 12:00 // 13:00 - 18:00

DESIGN

De homepage wordt het meest bezocht

De homepage is een van de meest bezochte pagina’s op je website. Bezoekers komen op je homepage via het Google-en naar jouw bedrijf of via een dieperliggende pagina op je website. In een goed websiteontwerp is het logo klikbaar en brengt het logo de bezoeker terug naar de homepage. De homepage wordt dan ook vooral gezien als “overzichtspagina”.

Of de bezoeker nu direct uit Google komt, via een flyer of via een dieperliggende pagina, je homepage wordt niet voor niets bezocht. In veel gevallen heeft de bezoeker een vraag over wie jullie precies zijn en wat jullie doen.  Wie jullie zijn kun je al deels beantwoorden door je bedrijfsnaam en logo te tonen.

Maak in je ontwerp ruimte voor een slogan, tagline of klein verhaal. Maak je bezoekers zo snel mogelijk duidelijk wie jullie zijn en waar jullie voor staan.

Alleen het tonen van je bedrijfsnaam, het logo en een kleine intro is niet voldoende om de bezoekers gerust te stellen dat zij bij het juiste bedrijf zijn beland.Zie de homepage als een soort van uithangbord waar jij je beste diensten tentoonstelt. Laat duidelijk zien wat jullie doen.

 

  • Category : SERVICES
START PROJECT